Ik ben Benita van Wel en in 2000 ben ik in contact gekomen met de voetreflex, waarbij ik mocht ervaren dat op deze manier het zelf genezend vermogen op een heel bijzondere manier geactiveerd kan worden.
Je krijgt een betere balans tussen je lichaam en geest. En zeg nou zelf; wie wil dan nu niet? We willen toch allemaal ouder worden met zo min mogelijk klachten.
Nu pas ik verschillende massages technieken toe gebaseerd op ieder zijn eigen massage-wens of behoeften. Daarbij werk ik zo nodig met coaching voor uw lichamelijk en geestelijke welzijn.
Zo kan ik u in mijn praktijk samen met de ondersteunende massages die ik geef een doeltreffend pakket aanbieden. U zult met mijn aanpak binnen korte tijd verbetering van uw klachten ervaren, en u zeker fitter voelen omdat blokkades worden opgeheven en uw energie weer vrij mag stromen.

Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de gezondheidszorg met mensen met verschillende beperkingen. Op deze manier is mijn interesse gewekt om de mensen via massage te laten ervaren om je lichaam en geest weer rust te geven.
Na de nodige massage opleidingen met succes voltooid te hebben, is de basis gelegd om een eigen praktijk te starten.
Hieruit is Massagepraktijk van Wel ontstaan, gevestigd in ’t Zand. Makkelijk te bereiken, tussen Den Helder en Alkmaar en tussen Schagen en Callantsoog.

Zelf ben ik moeder van 2 zonen. Ik heb vroeger veel aan verschillende sporten beoefend. Zo heb ik o.a. meegedaan aan volleybal, paardrijden, gehandicapten begeleid met paardrijden en zelf een periode van driemaal in de week hardlopen. En vele kilometers op mijn racefiets gemaakt. Ik maak nu graag boswandelingen en fietstochten en ga graag naar de fitness.
Verder doe ik graag ontspanningsoefeningen, lekker lopen op het strand en in de duinen. Heerlijk!! Kortom, ik ben graag actief (en het liefst lekker buiten) bezig.

Masseren doe ik met veel aandacht en passie en wil het beste uit mezelf halen en daar ook andere bij helpen.

www.massagepraktijkvanwel.nl